Over mijzelf

Outdoor liefhebber gefascineerd door ecologie, outdoor en bushcraft, voorstander van een meer duurzame en groenere wereld.

Outdoor enthusiast fascinated by ecology, outdoor and bushcraft,                                    in favour of a more sustainable and greener world ...

Op jonge leeftijd betoonde ik reeds een grote interesse voor de wilde natuur ...

Met de jaren groeide ook mijn drang naar het verkennen van onze wereld. Vele landen heb ik daarbij als reiziger bezocht, het waren die ervaringen waarbij het draaide om avontuur en het ontdekken van nieuwe horizonten & culturen die mij uiteindelijk hebben gevormd als outdoor enthousiast.

Op professioneel vlak was ik tewerkgesteld als technicus & onderzoeker in het bos en natuurbeheer waarbij ik monitoring en onderzoek uitvoerde voor diverse projecten en werkgevers.

In een later stadium kreeg ik de kans om mij te ontplooien in de sector van de outdoorbeleving ...

Badger Outdoor Experience is het ideale project waarbij ik al mijn kennis & vaardigheden zal kunnen onderrichten en delen met natuur & outdoor liefhebbers in een buitenomgeving. 

Onze Belgische Ardennen genieten daarbij de voorkeur gezien de daar nog aanwezig beschikbare ruimte met voldoende natuurwaarden die essentieel zijn om het project te laten slagen.

                            Een te verwezenlijken doelstelling waarbij ik mij zal inzetten met een hart voor de natuur !

Marc De Vrieze.                                   Bezieler en oprichter van het badger outdoor experience project.

Geef ons een beoordeling op Google!