Verlengd outdoor weekend 30 mei - 02 juni

22-05-2019

Op 30, 31 mei & 1, 2 juni organiseerde Badger Outdoor Experience een verlengd outdoor weekend waarbij bushcraft, wildplukken & outdoor cooking de thema's waren!

"We gaan het volledige badger camp opzetten en met volle teugen genieten van de stilte en de natuur van Laiprengeleux en zijn omgeving. We gaan koken op houtvuur en daarbij gebruik maken van diverse dutch ovens, tripod, vuurschalen en portable houtstoofjes."

 Kortom, terug naar de tijd van de pioniers ...                                                   Een back to basic ervaring voor de deelnemers in een uniek kader!


De eerste try-out van een Badger Outdoor Experience outdoor weekend was een super ervaring!                        Dank voor jullie deelname en enthousiasme ...

Het eerste outdoor weekend was geweldig, 4 dagen leefden we buiten. We sliepen in tenten, kookten buiten, zaten samen aan het kampvuur en genoten van de prachtige natuur in de omgeving. Tijdens de schemer waren er tal van vleermuizen en later op de avond zagen we vallende sterren terwijl de Bosuil van zich liet horen. Het was 4 dagen onze thuis waar we er samen een prachtige beleving van maakten!